Merzifon 5'inci Ana Jet Üs Komutanlığı, Merzifon Huzurevi sakinlerini misafir etti - Son Dakika
Yerel

Merzifon 5'inci Ana Jet Üs Komutanlığı, Merzifon Huzurevi sakinlerini misafir etti

Merzifon 5\'inci Ana Jet Üs Komutanlığı, Merzifon Huzurevi sakinlerini misafir etti

Merzifon 5'inci Ana Jet Üs Komutanlığı, huzurevi sakinlerini ağırlayarak onlara unutulmaz anlar yaşattı. Huzurevi sakinleri, üssü gezip askeri personelden bilgiler aldıktan sonra F-16 savaş uçağının simülatörünü kullandı ve helikopterin içinde askeri personelle fotoğraf çektirdi. Ziyaretin fotoğrafları Milli Savunma Bakanlığı tarafından paylaşıldı.

02.04.2024 16:38  Güncelleme: 16:44

Merzifon 5'inci Ana Jet Üs Komutanlığı, Merzifon Huzurevi sakinlerini misafir etti. Üssü gezip askeri personelden bilgiler alan huzurevi sakinleri, F-16 savaş uçağının simülatörünü kullanıp helikopterin içinde askeri personelle fotoğraf çektirerek unutulmaz anlar yaşadılar.

Savaşan şahin F-16 savaş uçağının simülatörünü kullandıktan sonra Türk Hava Kuvvetleri'nin kurtarıcı kanatları olarak bilinen "Melek Filo" bünyesindeki helikopterin içine de binen asırlık çınarlar, gerçekleştirilen operasyonlar, arama-kurtarma faaliyetlerinin yanı sıra yaşanan afetler sonrası tahliye çalışmalarında aktif rol oynayan timlerin çalışmalarını gururla dinledi.

Merzifon 5'inci Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Mete Kuş'un da misafirleriyle bir araya geldiği ziyaretin fotoğrafları Milli Savunma Bakanlığı tarafından paylaşıldı. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Merzifon 5'inci Ana Jet Üs Komutanlığı, Merzifon Huzurevi sakinlerini misafir etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement