Merzifon'da Trafik Hizmetleri - Son Dakika
Yerel

Merzifon'da Trafik Hizmetleri

Merzifon İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce verilen trafik hizmetleri kapsamında, ilçede bir yılda, 9 bin 197 aracın kontrol edildiği bildirildi.

13.01.2012 12:40

Merzifon İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce verilen trafik hizmetleri kapsamında, ilçede bir yılda, 9 bin 197 aracın kontrol edildiği bildirildi.

Merzifon İlçe Emniyet Müdürü İlyas Aktaş, yaptığı açıklamada, nüfusu ve araç trafiği bakımından yoğun bir ilçe olan Merzifon'da, trafik hizmetlerinin aksatılmadan verilmesi için çalıştıklarını belirtti.

Trafik hizmetleri kapsamında, ilçede 2011 yılında 9 bin 197 araçta çeşitli kontroller yapıldığını ifade eden Aktaş, "Bir yılda 122 yaralamalı kazanın meydana geldiği ve 201 kişinin bu kazalarda kazalarda yaralandığı, Merzifon'da, şehir içinde ölümlü kazanın meydana gelmemiş olması sevindirici. Bunların yanı sıra, bir yılda ilçemizde 582 araç trafikten men edildi, 4 bin 329 kişiye toplam 511 bin 663 lira trafik cezası kesildi. Ayrıca, 2 bin 70 kişiye de sürücü belgesi verildi" dedi.

- AMASYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Merzifon'da Trafik Hizmetleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement