Merzifon İlçe Milli Eğitim Müdürü Şinasi Adıbelli, "Çocuklarınızın karnelerini elinize aldığınızda karne notlarının sadece çocuklarınıza ait olmadığını bilmeli, notlarda veli olarak kendimizin de payının olduğunu görmelisiniz" dedi.
Adıbelli, yaptığı açıklamada, karnelerdeki zayıfların yalnızca öğrenciye ait olmadığını belirtti.
Eğitim çalışmalarının karne ile değerlendirilebileceğini ifade eden Adıbelli, "Bilindiği gibi her çalışmanın değerlendirmesinin yapılması gerekir. Eğitim çalışmalarının değerlendirilmesi de karne ile mümkün olabilmektedir. Karne, sadece öğrencinin başarısını değerlendiren bir araç değil, aynı zamanda başta eğitim yöneticilerinin olmak üzere öğretmenlerin, öğrencilerin ve velilerin değerlendirilmesini de sağlamaktadır. Çocuklarınızın karnelerini elinize aldığınızda karne notlarını sadece ve sadece çocuklarınıza ait olmadığını bilmeli, notlarda veli olarak kendimizin de payının olduğunu görmelisiniz" diye konuştu.
Ders notları düşük öğrencilere karne ile ders çalışmalarında eksiklik olduğu yönünde mesaj verildiğini aktaran Adıbelli, karnenin aynı zamanda ikinci dönemdeki çalışma planını yönlendirecek bir araç olarak değerlendirilmesi gerektiğini kaydetti.
- AMASYA
Son Dakika › Yerel › Merzifon İlçe Milli Eğitim Müdürü Adıbelli.'Çocuklarınızın Karnelerini Elinize Aldığınızda Karne... - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.