Mesiad ve Hattat Holding Toplantı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Mesiad ve Hattat Holding Toplantı Yaptı

Mesiad ve Hattat Holding Toplantı Yaptı

Maden ve Enerji Sanayicileri İş Adamları Derneği (MESİAD), aynı zamanda MESİAD üyesi olan Hattat Holding-Hema Endüstri A.Ş.merkezinde yönetim kurulu üyeleri ve üst düzey yöneticilerinin de katılımı ile bir toplantı gerçekleştirdi.

09.09.2013 17:20

Maden ve Enerji Sanayicileri İş Adamları Derneği (MESİAD), aynı zamanda MESİAD üyesi olan Hattat Holding- Hema Endüstri A.Ş. merkezinde yönetim kurulu üyeleri ve üst düzey yöneticilerinin de katılımı ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya MESİAD Başkanı Ümit Velioğlu, Hattat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hattat, MESİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Alaattin Kurnaz, Halit Demir ve Hattat Holding üst düzey yöneticilerinin katıldı. Gerçekleşen toplantıda MESİAD dernek faaliyetlerinin değerlendirilmesi yapılıp karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. Zonguldak özel sektör yeraltı madenciliğinin ayakta durması ve gelişimi için karşılıklı fikirler tartışıldı. Mehmet Hattat, MESİAD üyesi olarak Hattat Holding'in Zonguldak madenciliğinin geliştirilmesi için her türlü desteği vereceklerini ve derneğin faaliyetlerinde İpek Hattat'ın da katılımları ile aktif rol almak istediklerini belirtti. Önümüzdeki süreçte karşılıklı işbirliğinin artarak devam etmesi ve iyi niyet temennileri üzerine toplantı sona erdi. MESİAD Başkanı Velioğlu, Mehmet Hattat'a derneğe üst düzeyde katılımları, verdikleri aktif destek ve yönetim kurulunu ağırlamalarından dolayı teşekkür etti. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mesiad ve Hattat Holding Toplantı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement