Mesoraş Yaylası'nda 10 Bin Kişi Bayramlaşacak - Son Dakika
Yerel

Mesoraş Yaylası'nda 10 Bin Kişi Bayramlaşacak

Mesoraş Yaylası\'nda 10 Bin Kişi Bayramlaşacak

Trabzon’un Hayrat ilçesi Göksel Köyü Mesoraş Yaylası’nda bu yıl Ramazan Bayramı’nın 3. gününde ilk kez düzenlenecek olan yayla şenliklerinde 10 bin kişi saf tutup bayramlaşacak, düzenlenecek şenlikle bayramı kutlayacak.

26.07.2014 15:08

Trabzon'un Hayrat ilçesi Göksel Köyü Mesoraş Yaylası'nda bu yıl Ramazan Bayramı'nın 3. gününde ilk kez düzenlenecek olan yayla şenliklerinde 10 bin kişi saf tutup bayramlaşacak, düzenlenecek şenlikle bayramı kutlayacak.

Trabzon'un Hayrat ilçesi 2 bin 200 rakımlı Göksel Köyü Mesoraş Yaylası'nda bu yıl ilk kez şenlik düzenleniyor. Ramazan Bayramı'nın 3. gününe denk gelen 30 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirilecek şenlikleri ünlü organizatör ve sunucu Necati Selvitop sunacak. Şenliklerde 10 bin kişi hem saf tutup bayramlaşarak sevgi zinciri oluşturacak hem şenlikle eğlenecek. Şenliklerde Yılmaz Kasapoğlu, Erkan Yeşilyurt ve Dinçer sahne alarak konser verecek. Ünlü organizatör ve sunucu Necati Selvitop, Mesoraş Yaylası'na çıkarak şenlik alanında incelemelerde bulundu.

Hayrat Mesoraş Göksel Köyü Dernek Başkanı Cevat Çoruh, bu yıl ilk kez düzenleyecekleri şenliklere tüm bölge halkını davet etiklerini belirterek hem bayramlaşma yapılacağını hem de şenliklerde insanların sanatçılar eşliğinde horonlar oynayarak eğleneceğini söyledi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mesoraş Yaylası'nda 10 Bin Kişi Bayramlaşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement