MEVA Derneği'nden Regaip Kandili Özel Programı - Son Dakika
Yerel

MEVA Derneği'nden Regaip Kandili Özel Programı

MEVA Derneği ve Semerkand Vakfı Midyat temsilciliği katkılarıyla düzenlenen 'Muhabbet Gecesi' Midyatlılar'ın yoğun ilgisi ile karşılaştı.

17.05.2013 12:35  Güncelleme: 12:40

Midyat Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma (MEVA) Derneği ve Semerkand Vakfı Midyat temsilciliği katkılarıyla düzenlenen, 'Muhabbet Gecesi' Midyatlılar'ın yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Aziz Önen Lisesi bahçesinde düzenlenen, Muhabbet Gecesi programı Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından açılış konuşmasını yapan MEVA Derneği Başkanı Semerkand Vakfı Midyat temsilcisi Murat Aktaş, "Niyet ve Allah'ın rızası, hedef ise gönüllerde tahsis etmeye vesile olmaktır. Bu anlamda organize edilen muhabbet geceleri milli ve manevi değerlerimizin korunması ve unutulmaya yüz tutmuş hassasiyetlerin tekrar halkımızla buluşturulması adına tertiplenen bir muhabbet ve kültür hizmettir" dedi.

Daha sonra sunuculuğunu televizyon programcısı Mikail Şimşek'in üstlendiği program, Dursun Ali Erzincanlı naatlarıyla, şair ve televizyon programcısı Serdar Tuncer şiirleriyle, Meddah Yusuf Duru skeçleriyle, Bayram Büyükoruç'un ise ilahileriyle sürdü.

Gecenin sonunda tekrar sahne alan Dursun Ali Erzincanlı da, birbirinden güzel naatlarıyla izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. - MARDİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MEVA Derneği'nden Regaip Kandili Özel Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement