Mevlit Kandili Mesajları - Son Dakika
Yerel

Mevlit Kandili Mesajları

Mevlit Kandili Mesajları

Mevlit Kandili dolayısıyla bazı kurum ve kuruluş temsilcileri mesaj yayımladı.

22.01.2013 17:00

Mevlit Kandili dolayısıyla bazı kurum ve kuruluş temsilcileri mesaj yayımladı.

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, mesajında, alemlere rahmet olarak gönderilen, en güzel ahlak ile donatılan ve ahlakıyla bütün insanlığa örnek olan Hazreti Muhammed'in doğduğu gece olarak kutlanan Mevlit Kandiline bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşadığını kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de, Peygamber Efendimizin doğumunun, insanlık tarihinin şimdiye kadar tanıdığı en adil ve mutlu yaşam diliminin müjdecisi olduğunu ve bu nedenle insanlık tarihinin en önemli olaylarından birini teşkil ettiğini vurguladı.

AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ise, Hazreti Muhammed'in diğer peygamberler gibi sadece bir kavme gelmeyip, tüm insanlığa peygamber olarak gönderildiğini belirtti.

MHP İl Başkanı Mete Eke de, Mevlit Kandili'nin, dünyada bir çok önemli gelişmelere ve olaylara neden olan günler arasında yer aldığını kaydetti.

Makine Mühendisleri Odası Şube Başkanı Hakan Özcan, Millet Derneği Şube Başkanı Mustafa Temizer, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Alan ve Türk Kızılayı Şube Başkanı Ayhan Uzandaç da kandil dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yayıncı: Mustafa Yıldız - KAYSERİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mevlit Kandili Mesajları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement