Mevlüt Ok Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Mevlüt Ok Güven Tazeledi

Mevlüt Ok Güven Tazeledi

AK Parti Bozyazı İlçe Başkanlığı'nın 4.Olağan Kongresi'nde, mevcut başkan Mevlüt Ok yeniden seçilerek güven tazeledi.

16.01.2012 17:01

AK Parti Bozyazı İlçe Başkanlığı'nın 4. Olağan Kongresi'nde, mevcut başkan Mevlüt Ok yeniden seçilerek güven tazeledi.

AK Parti İlçe Başkanlığı'nın kongresine Devlet eski Bakanı Kürşad Tüzmen, Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu, milletvekilleri Ahmet Tevfik Uzun ve Nebi Bozkurt, İl Başkanı Mekin Merter Salt, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı ile çok sayıda partili ve davetli katıldı.

Kongrede konuşan İlçe Başkanı Mevlüt Ok, AK Parti'nin bu ülkenin geleceği ile ilgili idealleri olan, bu konuda söyleyecek çok sözü, gücü, birikimi ve projesi olan bir parti olduğunu, örgütlenme geleneği bulunmayan ülkemizde AK Parti'nin bir taban hareketi olarak ortaya çıktığını söyledi. Siyaset zemininde derin izler bırakarak yollarına devam ettiklerini belirten Ok, "AK Parti olarak 'İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır' anlayışını içeren kültür ve medeniyetimizi referans alarak bu mücadelemizi sürdürüyoruz. Belli fikirlerin etrafında kümeleşmiş, onları istismar ederek siyaset yapmaya ve yapanlara karşıyız. Bugüne kadar tabuları kutsallaştırarak onlar üzerinden söylem geliştirmedik, tam aksine tabuları kırarak daha özgür bir ortama kavuşma mücadelesi verdik. Misyonumuzun ve vizyonumuzun temelini oluşturan 'ilk önce insan demek ve insana dair her şeyi önemsemek' anlayışıyla siyasi partilere eğreti bakanlara yeni bir tercih sunduk. Herkes şunu bilmelidir ki, biz haktan yanayız, halktan yanayız, milletin ve milli iradenin tarafındayız. Aynı kulvarda yer aldığımız siyasi partiler kendilerine varlık sebebi olarak yeni sorunlar üretmeye ve bulmaya çalışırken, biz varlığımızı güçlendirecek ve tarihe not düşecek yeni projelerin ve çözümlerin peşinde koşuyoruz" dedi.

Devlet eski Bakanı Kürşad Tüzmen, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu, milletvekilleri Ahmet Tevfik Uzun ve Nebi Bozkurt ile İl Başkanı Mekin Merter Salt da, yaptıkları konuşmalarda, AK Parti dönemindeki hizmetleri anlatarak partililere birlik beraberlik mesajı verdiler.

Konuşmalar sonrasında 401 delegeden 283 delegenin katılımıyla yapılan seçim sonucunda Mevlüt Ok

282 oy alarak güven tazeledi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mevlüt Ok Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement