Meydan Çalışmaları Aralıksız Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Meydan Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Meydan Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Kütahya'nın Cumhuriyet Meydanı'na şanına yakışır bir tören ve dinlenme alanı kazandırmak için başlatılan çalışmalar aralıksız devam ediyor.

24.01.2014 11:55  Güncelleme: 11:54

Kütahya'nın Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, Cumhuriyet Meydanı'na şanına yakışır bir tören ve dinlenme alanı kazandırmak için başlattıkları çalışmaların aralıksız sürdüğünü bildirdi.

Turistik ilçenin Cumhuriyet Meydanına tören ve dinlenme alanı ile bay, bayan ve engelli vatandaşların yararlanabileceği modern bir tuvalet yapımına başladıklarını ifade eden Başkan Karahan, çalışmaların bir an önce tamamlanması için çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi.

Her şeyin en iyisini ve en güzelini yapmak için çaba sarf ettiklerini dile getiren Başkan Karahan diğer yatırımlarda olduğu gibi Meydan ve Tuvalet yapımında da vatandaşların isteklerine göre hareket ettiklerini bildirdi.

Cumhuriyet Meydanının altının 40 araçlık oto park, üst kısmının da tören ve dinlenme alanı şeklinde dizayn edildiğini vurgulayan Başkan Karahan, "Şu anda bu alanımızın üst kısmını kış şartlarına uygun dayanıklı granit mermer taşlarla döşüyoruz. Burada dev bir ekranımız olacak. Harika bir ışıklandırma ile bu alanımızı görsel bir şölene dönüştüreceğiz. Seyyar kent mobilyalarımızla alanımızı döşeyip yakın bir süreçte halkımızın hizmetine sunacağız. Resmi törenler haricinde vatandaşlarımız gelip burada çoluk çocuk dinlenebilecek. Dev ekran ile de ülkemiz ve ilçemiz için önemli gördüğümüz etkinliklerimizi halkımıza ücretsiz seyrettireceğiz"diye konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meydan Çalışmaları Aralıksız Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement