Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, bu yıl 16-17 Kasım 2013 tarihlerinde 4.'sü düzenlenecek Mersin Narenciye Festivali kapsamında, okullarda öğrencilere mandalina dağıttı.
Mezitli Belediyesi'nin 90 bin TL katkıda bulunduğu Mersin Narenciye Festivali'nin hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, çeşitli etkinlikler de düzenleniyor. Bu kapsamda, Mezitli'de narenciye ürünlerinin üretimi, tüketimi ve narenciyenin faydaları konularında çocukları bilinçlendirmek için Muhittin Develi İlkokulu, Dr. Hakan Kundak İlkokulu, Viranşehir 75. Yıl Ortaokulu, Davultepe Atatürk Ortaokulu ve Kuyuluk İlkokulu'nda öğrencilere narenciye dağıtıldı.
Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, festivalin Mersin'in tanıtımına katkısının büyük olduğunu, Türkiye'de yıllık narenciye üretiminde lider olan Mersin'in sektörde hak ettiği yere ulaşmasını için festivalin ulusal ve uluslararası arenada sesini duyurabilmesi gerektiğini kaydetti. Festivale katılımın önemli olduğunu belirten Yıldırım, Mersinlileri festival alanına beklediklerini söyledi. - MERSİN
Son Dakika › Yerel › Mezitli'de Öğrencilere Narenciye Dağıtıldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.