Mezitli Plaj Voleybolu Halk Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Mezitli Plaj Voleybolu Halk Turnuvası Sona Erdi

Mezitli Plaj Voleybolu Halk Turnuvası Sona Erdi

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi’nin düzenlediği "Plaj Voleybolu Halk Turnuvası" sona erdi.

19.08.2014 11:09

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi'nin düzenlediği "Plaj Voleybolu Halk Turnuvası" sona erdi.

Mezitli Belediyesi'nin 16-17 Ağustos tarihleri arasında İçel Anadolu Lisesi güneyinde organize ettiği turnuvada, kadınlar erkekler kategorisinde mücadele eden sporcular şampiyonluk için mücadele ettiler. Halk turnuvası final maçı kadınlar kategorisinde kıyasıya mücadele eden Tuğçe Koç ile Gizem Arı çifti birinci olurken, erkekler kategorisinde ise birinciliği Deniz Güneş ile Bulut Beşe Çağlar çifti aldı.

Mezitli'de ilk defa yapılan Plaj Voleybolu Halk Turnuvası'na CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Mersin İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar ve eşi, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan eşi Sembol Tarhan ile çok sayıda vatandaş izledi. Turnuvayla ilgili açıklama yapan başkan Tarhan, Mezitli Belediyesi Plaj Voleybolu Halk Turnavası'nın geleneksel hale getirileceğini belirtti. Tarhan, "Bu turnuva bölgemizde düzenlediğimiz ilk plaj voleybolu turnuvası. Turnuvamız sporcuların zorlu, heyecanlı ve centilmence mücadeleleriyle sona erdi. Biz bu turnuvamızı ileriki yıllarda da sürdüreceğiz. Spora önem veriyoruz. Mezitli'de yaşayan halkımızın sağlıklı ve kaliteli yaşam sürdürmeleri için spora teşvik ediyoruz. Belediye olarak Mezitli'nin birçok yerlerinde spor alanları açıyoruz ve açmaya devam edeceğiz. Futbol, basketbol, voleybol, tenis sahalarını hizmete açacağız ve vatandaşlarımız oradan ücretsiz bir şekilde spor aktivitelerini gerçekleştirecekler. Davultepe'deki kapalı spor sahası kısa bir sürede hizmete girecek. Mezitli'nin adını, çeşitli spor dallarında başarılı sporcular tarafından tüm dünyada duyuracağına inanıyorum. Düzenlediğimiz Plaj Voleybolu Halk Turnuvası'nda gençlerimiz plaj voleybolunda başarı ve tecrübe kazanmış oldular" dedi.

Oynanan karşılaşmaların ardından dereceye giren takımlara ödüller verildi. Turnuva sonunda birincilere tam, ikincilere yarım, üçüncülere çeyrek altın hediye edilirken, tüm oyunculara teşekkür belgesi verildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mezitli Plaj Voleybolu Halk Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement