MHP Düzce Kadın Kolları Yeni Yötenimi Görev Başında - Son Dakika
Yerel

MHP Düzce Kadın Kolları Yeni Yötenimi Görev Başında

MHP Düzce Kadın Kolları Yeni Yötenimi Görev Başında

MHP Düzce İl Kadın Kolları yeni yönetimi Züleyha Kaltu başkanlığında oluştu.

25.01.2014 13:03

MHP Düzce İl Kadın Kolları yeni yönetimi Züleyha Kaltu başkanlığında oluştu. İl Başkanı Abdullah Danışmaz, yeni oluşan kadın kollarının kendilerine büyük bir güç vereceğini söyledi.

MHP'de düzenlenen törenle Kadın Kolları yeni yönetimi basına tanıtıldı. Törende konuşan İl Başkanı Danışmaz, bayanların desteğini beklediklerini belirterek "30 Martta yapılacak olan seçimlerde bayanların desteğini bekliyoruz. MHP 30 Martta yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili daha aktif, daha hızlı bir şekilde sahaya inip özellikle hanımların oylarına talibiz. Oy potansiyelinin yüzde 51'ni hanımefendiler temsil ediyorlar. Bundan dolayı gecikmiş olarak MHP Kadın Kolları İl Başkanlığı il yönetimini bugün sizlerin aracılığıyla tanıtmak istiyoruz. 30 Mart akşamı halkın teveccühü hanımefendilerin desteği ve katkıları ile Düzce güzel günlere yelken açacak. Düzce'nin zayi olmaması adına destek bekliyoruz. İnşallah güzel günleri hep birlikte yaşayacağız" dedi.

Kadın Kolları İl Başkanı Kaltu ise yaptığı açıklamada "Bu güne kadar gönülden desteklediğim Milliyetçi Hareket Partisi'nin de bundan sonra aktif rol almak adına gelen teklifi tereddütsüz kabul ettim. Bu anlamda bana destek olanlara da teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte amacımız belediye başkan adayımızı başkanlığa taşımak bunun için buradayız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından İl başkanı Danışmaz ve MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, Kaltu'ya yeni görevinde başarılar dilediler. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Düzce Kadın Kolları Yeni Yötenimi Görev Başında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement