MHP Eskişehir Odunpazarı İlçe Başkanı Ulucan Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Yerel

MHP Eskişehir Odunpazarı İlçe Başkanı Ulucan Mazbatasını Aldı

MHP Eskişehir Odunpazarı İlçe Başkanı Ulucan Mazbatasını Aldı

MHP Odunpazarı İlçe Başkanlığı görevine seçilen Serdar Ulucan, Eskişehir Odunpazarı İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını alarak yeni görevine başladı.

05.02.2015 12:53  Güncelleme: 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Odunpazarı İlçe Başkanlığı görevine seçilen Serdar Ulucan, Eskişehir Odunpazarı İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını alarak yeni görevine başladı.

MHP Eskişehir Odunpazarı İlçe Başkanı Serdar Ulucan, mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada, düzenlenen törene yönetim kurulu üyelerinin tam kadro katıldığını belirtti. Ulucan, "Yeni yönetimle ve yeni bir şevkle çalışmalarımıza başladık. Bize gönül veren ve bize destek veren arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Eskişehir'e, milliyetci ve ülkücü camiaya hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye ifade etti.

MHP Eskişehir Odunpazarı İlçe Başkanı Serdar Ulucan ve yönetim kurulu üyeleri, mazbata töreninden sonra hep birlikte MHP Odunpazarı İlçe Başkanlığı binasına gittiler. Yeni yöneticiler toplanarak dualar ettiler ve 'hayırlı olsun' tebriklerini kabul ettiler. Törene, Eskişehir MHP Belediye Meclis üyeleri Muhsin Doğan, İnan Ersoy, Mustafa Toraman, Mustafa Ünal da katıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Eskişehir Odunpazarı İlçe Başkanı Ulucan Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement