MHP'ler Birlik ve Dayanışma Yemeğinde Buluştu - Son Dakika
Yerel

MHP'ler Birlik ve Dayanışma Yemeğinde Buluştu

MHP\'ler Birlik ve Dayanışma Yemeğinde Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıçam İlçe Teşkilatı, "Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Yemeği" düzenledi.

20.02.2013 11:38

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıçam İlçe Teşkilatı, "Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Yemeği" düzenledi.

Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Özcan'ın ev sahipliğini yaptığı yemekte il başkanı Mustafa İzgioğlu, milletvekilleri Muharrem Varlı, Seyfettin Yılmaz, merkez ilçe başkanları Yusuf Kanlı, Hüseyin Tumlukolcu, İbrahim Kara ile ocak başkanları ve kadın kolları temsilcileri, partili belediye başkanları, STK'lardan Türkiye Kamu-Sen il ve şube temsilcileri de katıldı.

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu yemekte yaptığı konuşmasında, "Artan işsizlik, ekonomideki darboğaz, sosyal buhranlar, cinnetler, kanlı terör, milli değerlerin bilinçli yozlaştırılması, manevi bağların zayıflatılması, en kutsal değerlerin acımasızca istismar edilmesi ve içeride ihanet, dışarıda teslimiyet politikalarına bakınca Türkiye'nin on yılı aşkın zamandır iyi yönetilmediği gerçeği ile karşı karşıyayız. Yani ülkemiz bataklığa sürükleniyor." dedi.

Önümüzdeki seçimin sadece MHP'nin seçimi olmadığını ifade eden İzgioğlu, " Türkiye Cumhuriyeti'nin var olma mücadelesini ortaya koyacak bir kader seçimidir. Dolayısıyla nefsimizi bir kenara bırakacağız. Bir ve bütün olacağız, sımsıkı sarılacağız. Aramıza nifak sokulmasına fırsat vermeyeceğiz. Kiminle kazanacaksak onunla seçime gideceğiz. Çünkü isimlerin kazanması değil Milliyetçi Hareket'in ve Türkiye'nin kazanması önemlidir" şeklinde konuştu.

Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz da, basın üzerinden sanal gündem ve algılarla halkın yönlendirildiğini ifade ederek, "Şimdi tarihimize küfreden dizilerle, milli kültüre yabancı yarışmalarla, maneviyatımızı örseleyen evlilik programlarıyla halk uyuşturuldu. İhanetin her türlüsü artık sıradan kabul ediliyor, tepkisiz bir toplum oluşturuldu. Türkiye, toprağa düşen evlatlarının katillerinin 4. yargı paketiyle aşama aşama genel afla dışarı çıkarılacağı sürece gidiyor. Terörist başını da çıkaracaklar. Özerklik ve federasyonla beraber Türkiye'nin bölündüğü bir noktaya gidiyoruz" diye konuştu.

Adana Milletvekili Muharrem Varlı ise şunları söyledi:

"Sayın Genel Başkanımızın da dediği gibi AKP, Türk milletine karşı savaş açmıştır. Bizim, Türk milliyetçileri olarak cephemiz bellidir; durduğumuz yer asil ve aziz Türk milletinin yanıdır. Dolayısıyla Türk milletinin bir gün kimin dost kimin düşman olduğunu anlayacağına, yapılacak erken seçimde bunun gereğini yerine getireceğine yürekten inanıyoruz."

MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Özcan da, Devlet Bahçeli'nin Söğüt'ten verdiği 'Türk Milleti ayağa kalk, Ülkücü hareket hazır ol' mesajını alarak Sarıçam ilçe teşkilatı olarak hiç durmadan çalıştıklarını söyledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'ler Birlik ve Dayanışma Yemeğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement