MHP'li Köse, Seçim Sonucunu Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

MHP'li Köse, Seçim Sonucunu Değerlendirdi

MHP\'li Köse, Seçim Sonucunu Değerlendirdi

MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, MHP’nin Buharkent’e oyunu artırdığını belirterek, “Buharkent’e hizmet etme imkanından yoksun kaldığımız için üzgünüz” dedi.

02.06.2014 14:06

MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, MHP'nin Buharkent'e oyunu artırdığını belirterek, "Buharkent'e hizmet etme imkanından yoksun kaldığımız için üzgünüz" dedi.

Buharkent'te tekrarlana seçim sonuçlarını değerlendiren MHP İl Başkanı Fevzi Köse, "Beklemediğimiz bir sonuç oldu. Bu tablonun ortaya çıkmasında bazı faktörler etkili oldu. İktidar gücünün Buharkent'e çok abartılı bir şekilde orta konulması, Meslek Yüksek Okulu'nda iktidarın hiçbir emeği olmadığı halede sanki varmış gibi Bakanların ilçeye getirilmesi, Meslek Yüksek Okulu'nu açacaklarını söylemeleri ve Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin başta şoför esnafı olmak üzere Buharkent'liler üzerinde baskı kurması bu sonucun ortaya çıkmasında etkili oldu"

"CHP'DEN AK PARTİ'YE OY KAYDI"

01 Haziran'da ortaya çıkan sonuçlara göre MHP'nin Buharket'e oyunu artırdığını ifade eden Köse, "MHP olarak 30 Mart'a göre mevcut oyumuzu koruduk ve belli oranda da artırdık. 30 Mart'ta MHP 2 bin 985, AK Parti 2 bin 978 ve CHP bin 977 oy almıştı. 01 Haziran ise AK Parti 3 bin 861, MHP 3 bin 88 ve CHP Hüsamettin Başoğlu bin 150 oy aldı. Vatandaşlarımızın büyük bölümü tercihini MHP adayı Yusuf Vural'dan yana kullandı. CHP'den AK Parti'ye oy kayması olduğu net bir şekilde görülüyor. Bunun iyi irdelenmesi ve sorgulanması lazım. MHP'ye oy veren büyün vatandaşlara teşekkür ediyoruz. Amacımız Aydın ve Buharkent'e hizmet etmekti. Buharkent'e hizmet etme imkanından yoksun kaldığımız için üzgünüz" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Köse, Seçim Sonucunu Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement