MHP'li Uzunırmak; "Rahmetli Menderes Hepimizindir" - Son Dakika
Yerel

MHP'li Uzunırmak; "Rahmetli Menderes Hepimizindir"

MHP\'li Uzunırmak; "Rahmetli Menderes Hepimizindir"

TBMM Meclis İdare Amiri ve MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem'in başlattığı bayrak kampanyasıyla ilgili eleştirine cevap verdi.

25.09.2013 11:09

TBMM Meclis İdare Amiri ve MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem'in başlattığı bayrak kampanyasıyla ilgili eleştirine cevap verdi.

Adnan Menderes'i anmak için Aydın'da 52 camide mevlit okutması ve Aydın'daki köylere bayrak dikmesiyle ilgili medyada yer alan ifadelerin Mehmet Erdem'e ait olmayacağını savunan Uzunırmak, "Sahte bir hesaptan yapılmış olabileceğine inanmak istiyorum. Açıklama, şayet Mehmet Erdem'in kendi hesabından, kendi ifadeleriyle yapılmışsa; başta siyaset kurumuna, sonra AKP camiasına ve en son kendine yapılmış bir saygısızlık olarak görürüm. Yapılan hizmetleri, faaliyetleri, doğru- yanlış, yerinde- değil diye nitelemek yerine, bunları istismar olarak görmekten vazgeç. Özellikle Rahmetli Menderes, bırakın herkesin olsun. Rahmetli Menderes'i, herkesin sahiplenmesini sağlarsak, asıl o zaman istismarı önlemiş oluruz. Ali Uzunırmak, yılların bilgisi, birikimi, tecrübesi, samimiyetiyle, eskiden olduğu gibi gerektiğinde kendi aile bütçesinden fedakarlıkla, sade, gösterişsiz, bazen sessizce hizmetlerine devam edecektir. Biz gücümüzü iktidardan veya laf ebeliğinden değil; inanç, bilgi birikimi ve en önemlisi samimiyetimizden alıyoruz. Hizmete devam" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Uzunırmak; 'Rahmetli Menderes Hepimizindir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement