MHP'nin İhsaniye Belediye Başkan Adayı Şaban Çabuk Oldu - Son Dakika
Yerel

MHP'nin İhsaniye Belediye Başkan Adayı Şaban Çabuk Oldu

MHP\'nin İhsaniye Belediye Başkan Adayı Şaban Çabuk Oldu
28.11.2013 18:10

Afyonkarahisar'da yerel seçimlere kısa bir süre kala Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) İhsaniye Belediye Başkan Adayı'nın Şaban Çabuk olduğu bildirildi.
Adaylığı hakkında açıklama yapan Çabuk, kendisini bu göreve layık gören partililerine...

Afyonkarahisar'da yerel seçimlere kısa bir süre kala Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) İhsaniye Belediye Başkan Adayı'nın Şaban Çabuk olduğu bildirildi.

Adaylığı hakkında açıklama yapan Çabuk, kendisini bu göreve layık gören partililerine teşekkür etti. İhsaniye Tarım İlçe Müdürlüğü'nde görevli memur olduğunu ve tıpkı memuriyetlikte olduğu gibi seçilmesi halinde belediye başkanı olarak da halka canla, başla hizmet edeceğini kaydetti. Çabuk, "Beni bu kutsal göreve layık gören güzel insanlara bende layık olmaya çalışacağım. Hayırlara vesile olacaktır inşallah. Hizmet için yeterli azmim ve enerjim var. Partiler hizmet etmek için birer vasıtadır. Belediye Başkanlığım döneminde parti ayrımı gözetmeksizin eşit bir şekilde herkese hizmet edeceğim. İlçemiz için özlenen bir tabloyu oluşturmak için ilk adımı atmış bulunuyoruz. İhsaniye ilçemiz hizmetlerden yoksun bir yer. İlçemizin hak ettiği hizmetleri alabilmesi ve ben de varım diyebilmesi için kutlu bir yola girdik. Bizler buranın havasını soluyan ekmeğini yiyen insanlarız. Çalışmalarımda rehberim 'Sayın Çiftçim' sloganı olacaktır" dedi.

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan ise, Şaban Çabuk'un adaylığı ile ilgili olarak Afyonkrahisar ve ilçelerinde en güçlü adayların MHP'de olduğunu söyledi. Aslan, "Herkesin gözleri bizim üzerimizde, her yerde MHP'nin adayları konuşulmaktadır. İktidarın 11 yılı aşan süreye rağmen bir varlık gösterememesi üzerine halkın kararı MHP üzerinde yoğunlaşmaktadır" diye konuştu.

Şaban Çabuk; 43 yaşında, yüksekokul mezunu, evli ve 2 çocuk babasıdır. Ziraat teknikeri olarak 25 yıl görev yapmış olup, orta derecede İngilizce bilmektedir. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'nin İhsaniye Belediye Başkan Adayı Şaban Çabuk Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement