MHP Osmaneli İlçe Teşkilatı'ndan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Taziye Ziyareti - Son Dakika
Yerel

MHP Osmaneli İlçe Teşkilatı'ndan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Taziye Ziyareti

MHP Osmaneli İlçe Teşkilatı\'ndan İlçe Emniyet Müdürlüğü\'ne Taziye Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaneli İlçe Teşkilatı mensupları, İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Yalçın Avcı’yı makamında ziyaret etti.

19.12.2016 15:52

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaneli İlçe Teşkilatı mensupları, İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Yalçın Avcı'yı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette konuşan Osmaneli MHP İlçe Başkanı Hayri Teyin, son yapılan saldırılarda, 30'u polis olmak üzere 44 kişinin şehit düştüğünü ve 155 kişinin de yaralandığını hatırlattı. Teyin, "Bu korkunç ve kahredici terör saldırısına karşı milletimiz bir ve beraberdir. Sorumluların bulunup cezalandırılmasını, dökülen kanların yerde bırakılmamasını istemektedir. Unutulmamalıdır ki, terörizm amacına asla ulaşamayacak" dedi.

MHP İl Genel Meclis üyesi Orhan Uğur ise, "İstanbul Beşiktaş'taki bombalı saldırıda şehit olan polislerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Vatanımızı bölmek için saldıran hain teröristlere karşı, polisimiz, askerimiz canla başla mücadele ediyor. Biz de emniyet güçlerimizin her zaman yanındayız, destekçisiyiz. Bu vatan için memleket için canını seve seve ortaya koyan askerimizin ve polisimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Hainlerin gücü bizi bölmeye yetmez. Bu vatan bölünmez, bu millet bölünmez, acımız büyük, şehit olan polislerimize ve vatandaşlarımıza yüce Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz" diye konuştu.

İlçe Emniyet Müdürü Vekili Yalçın Avcı da, aziz Türk Milleti'nin birlik ve beraberliği sayesinde bütün terör örgütlerinin bertaraf edilerek yok edileceklerini, Türk polisinin her daim görevi başında vatanı için hazır olduğunu ifade etti.

Ziyarete, MHP Osmaneli İlçe Başkanı Hayri Teyin, İl Genel Meclis üyesi Orhan Uğur ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Osmaneli İlçe Teşkilatı'ndan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Taziye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement