MHP Simav'da Mevcut Başkan Karaaağaç Tekrar Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

MHP Simav'da Mevcut Başkan Karaaağaç Tekrar Adaylığını Açıkladı

MHP Simav\'da Mevcut Başkan Karaaağaç Tekrar Adaylığını Açıkladı

Kütahya Simav'da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe teşkilatını hafta sonu yapılacak kongre heyecanı sardı.19 Şubat 2012 Pazar günü saat 13.30 da Belediye Yeni Düğün Salonunda gerçekleşecek Olağan İlçe Kongresi için şu ana kadar kulislerde...

14.02.2012 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Simav'da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe teşkilatını hafta sonu yapılacak kongre heyecanı sardı.

19 Şubat 2012 Pazar günü saat 13.30 da Belediye Yeni Düğün Salonunda gerçekleşecek Olağan İlçe Kongresi için şu ana kadar kulislerde mevcut ilçe başkanı İsmail Karaağaç'ın dışında başka bir isim konuşulmuyor.

Aralık 2011'den bu yana Genel Merkez tarafından yapılan görevlendirme sonucu partisinin Simav İlçe Başkanlığı görevini günümüze kadar alnını akı ile sürdürdüğünü ifade eden MHP Simav İlçe Başkanı İsmail Karaağaç, "19 Şubattaki olağan kongre için adaylığımı tekrar açıkladım.

Yeni oluşacak yönetim kurulumuz ile erkesi kucaklayan, Simav'ın problemlerine çözüm üreten, Simav halkının çıkarlarını koruyan, köyleri ile birlikte 67 bini bulan nüfusu ile Kütahya'nın ikinci büyük ilçesi Simav'ı geleceğe taşıyan bir yönetim tarzı oluşturmak istiyoruz" dedi.

19 Şubattaki kongrede ilçe başkanlığına adaylık için şu ana kadar başka bir ismin ortaya çıkmadığını ifade eden karaağaç, "Genel Merkezimizin talimatları ve parti tüzüğümüzün ilgili maddeleri ışığında ilçe kongremizi partimizin adına yakışır bir şekilde tamamlamak istiyoruz. Benim dışımda adaylığını açıklayacak arkadaşlarımızın taleplerini de saygı ile karşılarız" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Simav'da Mevcut Başkan Karaaağaç Tekrar Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement