MHP Yerel Seçim Öncesi Birlik Mesajı Verdi - Son Dakika
Yerel

MHP Yerel Seçim Öncesi Birlik Mesajı Verdi

MHP Yerel Seçim Öncesi Birlik Mesajı Verdi

MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve MHP Bayburt eski İl Başkanı Bekir Kasap, parti mensuplarına bir iftar yemeği verdi.

03.08.2013 12:23  Güncelleme: 12:27

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi ve MHP Bayburt eski İl Başkanı Bekir Kasap, parti mensuplarına bir iftar yemeği verdi. Çıraklık Safir Düğün Salonu'nda gerçekleşen yemeğe çok sayıda partili katıldı.

MHP'li Bayburt eski Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, MHP Bayburt eski Milletvekili adayları Doç. Dr. Şeref Oruç ve Dr. Karabey Kadri Karaoğlu'nun da katıldığı yemeğe MHP Bayburt İl Başkanı İdris Aydın, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldırım, Arpalı Belediye Başkanı Aydın Irmak, MHP Kadın Kolları Bayburt İl Başkanı Süreyya Hancı, MHP Gümüşhane İl Başkanı Orhan Mazman, il ve ilçe yöneticileri ve davetliler katıldı. Programda bir konuşma yapan MHP MYK Üyesi Bekir Kasap, iftar yemeğine Bayburt'ta MHP'ye hizmet etmiş tüm ülkücüleri davet ettiklerini belirterek, katılım gösteren herkese teşekkür etti.

Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları veren Kasap, "Her zaman dilimizden düşürmediğimiz 'Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır' Hadisi şerifinden hareketle bugün verdiğimiz bu birliktelik mesajı Ülkücü Hareketin yarınlarının daha iyi olacağının da bir göstergesidir. Bizim Türk-İslam ülküsünden başka davamız yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi'nin gücü Türkiye üzerinde oynanan oyunların hepsini bozmaya yeter. Bunu her zaman olduğu gibi bundan sonra da göstereceğiz" dedi.

Kasap, Ramazan'ın Türk - İslam alemine hayırlar getirmesini ve tüm müslümanların kurutuluşuna vesile olmasını temenni ettiğini de sözlerine ekledi. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Yerel Seçim Öncesi Birlik Mesajı Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement