Milletvekili Erdoğan Gkv Genç Meclisi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Erdoğan Gkv Genç Meclisi'ni Ziyaret Etti

AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan, Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Genç Meclisi'ni ziyaret etti.

03.01.2012 13:40

AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan, Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Genç Meclisi'ni ziyaret etti.

GKV Özel Liseleri, Fitnat Nuri Tekerekoğlu Anadolu Lisesi, Gaziantep Anadolu Lisesi, Yasemin Erman Balsu Anadolu Lisesi, Sabahattin Zaimoğlu Sosyal Bilimler Lisesi, Mehmet Api İletişim Adalet Anadolu Meslek Lisesi ve Akınal Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan 90 üyeli GKV Genç Meclisi ziyaretinde bir konuşma yapan Milletvekili Erdoğan, gençleri çalışmalarından dolayı kutladı.

Erdoğan, "Gençlerimizin ülke sorunlarıyla ilgilenmeleri ve sorunlara çözüm üretme çabaları gelecekle ilgili umutlarımı güçlendirdiği gibi geleceği yaşayacak ve yaşatacak olan yeni nesillerimizin artık daha bilinçli ve daha donanımlı yetiştiğini görmek mutluluk vericidir" dedi.

Gençlerin TBMM'nin mini bir modeli oluşturarak bütün organlara yer verdiğini ifade eden Erdoğan, şunları kaydetti:

"Milli Eğitim Bakanlığımızın bu konuda okullarda uyguladığı Okul Öğrenci Meclisleri'nin ne kadar faydalı, ne kadar anlamlı olduğunu burada bir kez daha anlıyorum. GKV Özel Okullarının yarım asırlık eğitime katkıları, ülkemize ve kalkınmaya verdiği destek asla inkar edilemez. Gençlerimizi geleceğe hazırlarken demokrasinin nasıl işlerliğinin öğretilmesinde bu tür meclislerin yeri ve önemi büyüktür. Sizleri yürekten kutluyorum. Yaşadığınız ülkeye sahip çıkın, ülkenizi iyi tanıyın, ülkenizi tanırken ülkenizin çevresindeki gelişmeleri, dünyadaki gelişmeleri yeni oluşumları, bilimsel ve teknolojik gelişimleri de bütün ayrıntılarıyla inceleyin. Gelecekte sizler bu ülkenin asil yöneticileri, asil idarecileri olacaksınız."

Erdoğan, GKV Genç Meclisi'nin bundan sonraki çalışmalarında gerekli her türlü desteği vereceklerini belirtti.

GKV Yönetim Kurulu Başkanı Celal Ersoy, Milletvekili Mehmet Erdoğan'a bir plaket verdi.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekili Erdoğan Gkv Genç Meclisi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement