Milletvekili Şükrü Nazlı: Türk Halkı Oyunu İstikrardan Yana Kullanmıştır - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Şükrü Nazlı: Türk Halkı Oyunu İstikrardan Yana Kullanmıştır

Milletvekili Şükrü Nazlı: Türk Halkı Oyunu İstikrardan Yana Kullanmıştır

AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, 26. dönem milletvekili genel seçiminin sonuçlarını İhlas Haber Ajansı’na değerlendirdi.

01.11.2015 22:35

AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, 26. dönem milletvekili genel seçiminin sonuçlarını İhlas Haber Ajansı'na değerlendirdi.

Seçimlerde Türk halkının istikrardan yana oy kullandığını ifade eden Nazlı, "Kadirşinans Kütahya halkımıza, partimize gösterdiği teveccüh, partimize verdiği destek ve 4 milletvekilinin tamamını da partimize vermeleri sebebiyle şükranlarımı sunuyorum.1 Kasım seçimleri Türkiye'nin istikrarı ve istikbali adına çok bir seçim süreciydi.Türk halkının ferasetini bu seçimlerde en güzel şekilde gördük.Türk halkı şuna oy verdi; koalisyonlara ve kaosa ve istikrasızlığa 'hayır' dedi.Halkımız, siyasi sorumluluk almaktan kaçanları da cezalandırmıştır. 7 Haziran seçim sonuçlarını değerlendiren, öz eleştiri yapan ve halkın isteklerine cevap verecek bir startla yola çıkan AK Parti'ye teveccüh gösterdi. Halkımız, Türkiye'nin büyümesine ve gelişmesi 'evet' dedi. Halkımız bu manada Türkiye'nin rotasını da çizdi. Bundan sonra Türkiye'nin önü artık açıktır.Türkiye ekonomisi dünyanın en büyük ekonomilerinden birisi haline gelecektir. Yatırımlar kaldığı yerden davam edecektir. Bizde mecliste 4 arkadaşımla birlikte Kütahya için canla başla çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Şükrü Nazlı, AK Parti 4. sıra milletvekili adayı Ahmet Tan'ın da mecliste olmasının kendilerine büyük bir güç vereceğini sözlerine ekledi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Şükrü Nazlı: Türk Halkı Oyunu İstikrardan Yana Kullanmıştır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement