AK Parti'li Ürün İftarını Gurbetçilerle Açtı - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Ürün İftarını Gurbetçilerle Açtı

AK Parti\'li Ürün İftarını Gurbetçilerle Açtı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Belçika Emirdağlılar Birliği'nin Emirdağ'da düzenlediği iftar programına katıldı.

06.08.2013 15:54  Güncelleme: 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Belçika Emirdağlılar Birliği'nin Emirdağ'da düzenlediği iftar programına katıldı.

Gerçekleştirilen iftar programında çok sayıda gurbetçi ile bir araya gelen Ürün, Avrupa'daki Afyonluların örgütlenerek bir arada hareket etmelerinin önemli olduğunu söyledi. Bu noktada Belçika Emirdağlılar Birliği'nin önemli bir işleve sahip olduğunu ifade eden Ürün, şöyle konuştu:

"Yıllar önce rızıklarını aramak için evlerinden binlerce kilometre uzağa giden on binlerce Afyonkarahisarlı başta Belçika olmak üzere gittikleri ülkelerde önemli görevlere yükselme başarısını göstermiştir. Biz bununla iftihar ediyoruz. Özellikle Belçika'da gerek siyasette gerekse iş dünyasında pek çok Emirdağlı kardeşimiz bulunmaktadır. Yıllarca Avrupa'da yaşayan ve buna rağmen milli ve manevi değerlerinden ödün vermeden ve asla özünü unutmadan pek çok başarıya imza atmış gurbetçilerimizin iftarına bizleri davet eden Belçika Emirdağlılar Birliği Başkanı Osman Mızrak olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Yaklaşık 500 kişinin katıldığı eski askeri gazinoda düzenlenen iftar yemeğine Ürün'ün yanı sıra TBMM Başkan Müşaviri Cengiz Sağlam, Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca, AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Hacı Halil Yedikapu, Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala ile çok sayıda gurbetçi vatandaş katıldı.

Ürün, Emirdağ'da düzenlenen iftarın ardından Davulga beldesini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Ürün İftarını Gurbetçilerle Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement