Mimar Sinan Endüstri Meslek Lisesi Hollanda'da Türk Bayrağını Dalgalandırıyor - Son Dakika
Yerel

Mimar Sinan Endüstri Meslek Lisesi Hollanda'da Türk Bayrağını Dalgalandırıyor

Mimar Sinan Endüstri Meslek Lisesi Hollanda\'da Türk Bayrağını Dalgalandırıyor

Hazırladığı "Elektronik devre dizaynı" projesi ile 7.kez Avrupa'ya gitme hakkı kazanan Aydın Mimar Sinan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Türk bayrağı'nı Hollanda'da dalgalandırıyor.4 Mayıs'tan bu yana 2 öğretmen nezaretinde proje kapsamında...

28.05.2013 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hazırladığı "Elektronik devre dizaynı" projesi ile 7. kez Avrupa'ya gitme hakkı kazanan Aydın Mimar Sinan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Türk bayrağı'nı Hollanda'da dalgalandırıyor.

4 Mayıs'tan bu yana 2 öğretmen nezaretinde proje kapsamında çalışmalarını Hollanda'nın Sneek Şehri'nde gerçekleştiren öğrencilere ziyaret eden Okul Müdürü Muzaffer Mora öğrencilerin çalışmalarını izledi.

2006 yılından bu yana her yıl bir proje ile Leonardo da Vinci'ye katılmaya hak kazanan Aydın Mimar Sinan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, bu yıl da "Elektronik Devre Dizaynı" projesi ile Leonardo da Vinci'ye katılmaya hak kazanmıştı.

Ulusal Ajans'ın katkıları ile ilk olarak 01-26 Nisan tarihleri arasında Finlandiya'nın Jyvaskyla Şehrinde Jyvaskyla Mesleki Eğitim Kolejinde Finli öğrenciler ile elektronik baskı devre (pcb) konusunda çalışma yapan okul öğrencileri 2. Akış çalışmaları kapsamında 04 Mayıs günü Hollanda'nın Sneek Şehrine giderek ROC Mesleki Eğitim Okullarında çalışmalarına başlamıştı.

Mayıs ayının sonunda çalışmalarını tamamlayacak olan öğrencilerine ziyaret eden Aydın Mimar Sinan Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Muzaffer Mora, Türkiye adına Hollanda'da bulunan okul öğrencilerini ziyaret etti. Dora Hollanda'da Türk Bayrağı'nı dalgalandıran öğrencilerine teşekkür etti.

(İK)

28.05.2013 12: 13: 28

TSI

NNNN - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mimar Sinan Endüstri Meslek Lisesi Hollanda'da Türk Bayrağını Dalgalandırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement