Mimarlar Kep Fırlattı - Son Dakika
Yerel

Mimarlar Kep Fırlattı

Mimarlar Kep Fırlattı

Dicle Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri, şiir dinletisi ve Türkçe, Kürtçe, Ermenice ve Zazaca müzik eşliğinde keyifli dakikalar geçirdi.

17.06.2015 16:17

Dicle Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezun öğrencileri, kongre merkezinde düzenlenen tören ile kep attı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan törene Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Demet Aykal, öğretim elemanları ve mezun öğrencilerin aileleri katıldı.

Geçirmiş olduğu 4 yıllık zorlu süreçte desteklerini esirgemeyen eşi ve annesine teşekkür eden Dönem Birincisi Hüseyin Katırcı, arkadaşlarıyla geçirdiği tatlı anları özlemle anacağını belirtti. Bu zorlu serüveni başarılı bir şekilde bitirmiş olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Dönem İkincisi Kübra Çapa ise bu başarıda ailesinin, arkadaşlarının ve hocalarının büyük desteği olduğunu ifade etti.

Mezunların, bu gururu yaşamış olmasını ailelerine borçlu olduğunu kaydeden Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Demet Aykal, kendilerini tebrik ederek, teşekkür etti.
İmran Baran adlı öğrenci de Mimarlık ile ilgili bir konuşma yaptı. Ardından "Yılların İzdüşümü" adlı slayt gösterisi izlendi.

Öğr. Gör. Aysel Yılmaz'ın şiir dinletisinin ardından, Diyarbakır'ın ilk sokak müziği grubu olan "Kolan" müzik grubu izleyenlere Türkçe, Kürtçe, Ermenice ve Zazaca seslendirdiği eserlerle keyifli dakikalar geçirtti. Sonrasında sahne alan Mehmet Atlı, izleyenlerin heyecanını ve keyfini ikiye katladı. Gösterilerin ardından dönem 1.'si ve 2.'si kütüğe isimlerini çaktı. Tören, mezun mimarların diplomalarını alarak, final yapması ile sona erdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Mimarlar Kep Fırlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement