Minik Gkv'lilerin Resimleri Ödül Getirdi - Son Dakika
Yerel

Minik Gkv'lilerin Resimleri Ödül Getirdi

Minik Gkv\'lilerin Resimleri Ödül Getirdi

Gaziantep Mizyal Sanat Müzesi 25.Çocuk Resimleri Yarışması'nda Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anaokulu ve İlkokulu'ndan toplam 10 öğrenci yarışmaya katıldıkları eserleriyle çeşitli ödüller aldı.

03.05.2013 14:36

Gaziantep Mizyal Sanat Müzesi 25. Çocuk Resimleri Yarışması'nda Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anaokulu ve İlkokulu'ndan toplam 10 öğrenci yarışmaya katıldıkları eserleriyle çeşitli ödüller aldı.

Yarışmaya yurt içi ve yurt dışından binlerce eserin katıldığı açıklanırken GKV Özel Okulları öğrencilerinin resim alanındaki başarılarının adeta bir gelenek haline geldiği de ifade edildi. Onat Kutlar Tiyatro Salonunda Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'in de katıldığı ödül töreninde GKV Özel Anaokulu öğrenci korosunun sunduğu mini çocuk şarkıları konseri izleyenleri adeta büyüledi.

Gaziantep Mizyal Sanat Müzesi 25. Çocuk Resimleri Yarışması'nda dereceye giren GKV Özel Anaokulu ve İlkokulu öğrencileri İpek İnal, Altan Aksu, Defne Almacıoğlu, Ayça Açıkkol, Ömer Aksoy, İlayda Nur Kılınç, Elif Ercişli, Selen Boyno, Nehir Dülger ve Sıla Yaban'ı ödüllerini törenle aldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Gkv'lilerin Resimleri Ödül Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement