Minik Öğrenciler İzleyicileri Büyüledi - Son Dakika
Yerel

Minik Öğrenciler İzleyicileri Büyüledi

Minik Öğrenciler İzleyicileri Büyüledi

Şenkaya İlçesi ve köylerindeki Anaokullarının yılsonu münasebetiyle hazırlamış oldukları "Her şey çocuklar için" adlı gösteri Şenkaya İMKB.75.Yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Konferans salonunda gerçekleştirildi.

19.05.2012 09:51

Şenkaya İlçesi ve köylerindeki Anaokullarının yılsonu münasebetiyle hazırlamış oldukları "Her şey çocuklar için" adlı gösteri Şenkaya İMKB. 75. Yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Davetlilerin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen gösteriye saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlanıldı. Öğrencilerin müzik eşliğinde hareketleri ve dans gösterileri izleyiciler tarafından büyük alkış aldı. Öğrencilerin bisküvi yeme yarışması izleyicileri gülmekten kırıp geçirdi. Yanıkkaval Okul Öncesi Öğrencilerinin hazırlamış olduğu oyunun sonunda açılan Türk Bayrakları izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Anaokulları arası resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Ödül törenin ardından öğrencilerin annelerine gül vermesi ile program sona erdi.

Programa ilçe Kaymakamı Mutlu Akyol, Belediye Başkan Vekili Kemal Yıldız, Cumhuriyet Savcısı Şahin Altuğ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Özden, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Öğrenciler İzleyicileri Büyüledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement