Minik Şampiyonlar Mamak'tan Çıktı - Son Dakika
Yerel

Minik Şampiyonlar Mamak'tan Çıktı

Minik Şampiyonlar Mamak\'tan Çıktı

Mamak Belediyesi Spor Kulübü Halter Takımı, Karabük'te düzenlenen Minikler Ferdi Türkiye Şampiyonası'ndan yine eli boş dönmedi.

21.06.2013 10:08  Güncelleme: 10:10

Mamak Belediyesi Spor Kulübü Halter Takımı, 17-19 Haziran tarihleri arasında Karabük'te düzenlenen Minikler Ferdi Türkiye Şampiyonası'ndan yine eli boş dönmedi. 80 sporcunun katıldığı müsabakaya 4 sporcusuyla katılan takım sporcularından + 69 kg sikletinde Onur Akkoç Türkiye Şampiyonu oldu.

İstikrarlı bir başarı grafiği çizen Mamak Belediyesi Spor Kulübü Halter Takımı, başarıdan başarıya koşuyor. Takımın başarılı iki sporcusu da iki ayrı Milli Takım kadrosuna girmeye hak kazandı. Takım sporcularından 50 kg'da Berkant Yiğit 22 Haziran'da Karabük'te başlayacak olan U15 Milli Takım kadrosuna girmeye hak kazanırken, yine 77 kg'da Hasan Hüseyin Akyol da Karabük'te aynı tarihte başlayacak Yıldızlar Milli Takım kampında milli takım kadrosuna girdi.

Belediye olarak gençlerin sporla uğraşmaları için her türlü desteği verdiklerini belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Başta halter takımımızın antrenörü İsa Altınyurt olmak üzere yıldız sporcularımızı bu başarılarından dolayı kutluyorum. Bu çocuklarımız ileride dünya ve olimpiyat şampiyonları olacak" dedi. Genç sporcuların başarısını takdir eden Akgül, milli takıma sporcu gönderecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Antrenör İsa Altınyurt ise, beş yıl önce milli takım düzeyinde sporcular yetiştirmeye söz verdiklerini ve beş yılın sonunda verdikleri sözü tuttuklarını belirterek, "Bizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Mamak Belediye Başkanımıza takımım adına teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Şampiyonlar Mamak'tan Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement