Mmo'dan "Güvenli Kent, Güvenli Yaşam" Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Mmo'dan "Güvenli Kent, Güvenli Yaşam" Çalışmaları

Mmo\'dan "Güvenli Kent, Güvenli Yaşam" Çalışmaları

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şube, "İnsan ve Yük Asansörlerinin Yıllık Periyodik Kontrolleri" konusunda protokol imzaladığı belediyelerin yetkilileri ile bir araya geldi.

03.04.2012 12:51

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şube, "İnsan ve Yük Asansörlerinin Yıllık Periyodik Kontrolleri" konusunda protokol imzaladığı belediyelerin yetkilileri ile bir araya geldi.

Yapılan toplantıya; ilgili belediyeleri temsilen Atakum Belediyesi Proje Ruhsat Biriminden Utku Şekercioğlu, Canik Belediyesi Yapı İşleri Biriminden Turgay Tanrıverdi, 19 Mayıs Belediyesi Yapı İşleri Biriminden Hüseyin Kaya ve Tekkeköy Belediyesi Yapı Kontrol Müdürü Kani Macit, Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube'sini temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Aycan Türkel, Şube Teknik Görevlileri Arif Serkan Can, Soner Akyıldız, Fatih Gündoğdu ve Ali Karanis katıldı.

Toplantıda; İnsan ve Yük Asansörlerinin Yıllık Periyodik Kontrolleri konusunda kamuoyunun bilgilendirilmesine yönelik çalışmalar, asansörlere ait envanter oluşturulması ve veri yönetimi, ilgili sektör firmaları, kurumları ve meslek odaları ile ortak toplantıların düzenlenmesi, kontrollerde yeknesaklığın sağlanılması konuları görüşüldü.

Toplantıyla ilgili açıklama yapan MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, yasal mevzuat gereği İnsan ve Yük Asansörlerinin Yıllık Periyodik Kontrolleri konusunda Atakum, Canik, İlkadım, Tekkeköy ve 19 Mayıs İlçe Belediyeleri protokol imzaladıklarını, Bafra, Çarşamba ve diğer ilçe belediyeleri ile görüşmelerin sürdüğünü, yapılacak kontrollerde izlenecek yol haritasının ilgili sektör firmaları, kurumları ve meslek odalarının katılımları ile şekillendiğini, nisan ayının ortalarına doğru kontrollerin başlayacağını ve "Güvenli Kent Güvenli Yaşam Projesi" ilkesi doğrultusunda Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube olarak çalışmalara devam edeceklerini açıkladı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mmo'dan 'Güvenli Kent, Güvenli Yaşam' Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement