Mudanya'da Mobese Çalışmaları Başladı - Son Dakika
Yerel

Mudanya'da Mobese Çalışmaları Başladı

Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün girişimi ve Mudanya Belediyesinin desteğiyle ilçede 10 değişik bölgeye MOBESE konulması çalışmaları başladı.

05.06.2014 14:20

Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün girişimi ve Mudanya Belediyesinin desteğiyle ilçede 10 değişik bölgeye MOBESE konulması çalışmaları başladı.

Bir ayda tamamlanması planlanan çalışmalardan sonra ilk etapta ilçenin giriş çıkışlarına yerleştirilecek olan İzleme ve Plaka Tanıma Sistemli sabit- hareketli kameralar 24 saat ilçeyi gözetleyecekler. Şu anda ilçenin çeşitli yerlerinde altyapı çalışmaları başlatılıp daha sonra direklere kameralar takılıp faaliyete geçecek.

Alınan bilgilere göre ihalesi yapılan 10 noktanın dışında kontrol altında tutulması önemli olan İDO feribot iskelesi araç giriş-çıkış noktası ile Göynüklü Mahalle yolunu kapsayan Plaka Tanıma Sistemi ihtiyaç duyulan 13 noktada da Bölge İzleme Noktası öncelik sırasına göre belirlendi.

Protokol gereğince 10 noktanın dışındaki ilave olarak yapılacak 13 noktadaki MOBESE sistemlerinin parası da belediyeden gelecek 300.000 TL. ile karşılanacak ve toplamda ilçede 23 bölge izleme noktası tamamlanacak.

Öte yandan ilgili firma tarafından ilçeye MOBESE direkleri ve malzemeleri getirilip Güzelyalı Polis Merkezinin bahçesine konuldu. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mudanya'da Mobese Çalışmaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement