Muğlaspor'a 100 Bin TL Lazım - Son Dakika
Yerel

Muğlaspor'a 100 Bin TL Lazım

Muğlaspor\'a 100 Bin TL Lazım

Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluğu hedefleyen Muğlaspor, bu hedefini yakalayabilmek için acil 100 bin TL arıyor.

03.07.2013 13:02

Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluğu hedefleyen Muğlaspor, bu hedefini yakalayabilmek için acil 100 bin TL arıyor. Kulübün geçmişten gelen ve devlete olan borçlarının yapılandırılması ile sabit gelirlerin tamamının bu borçlara gittiğini belirten Kulüp Başkanı Eminer İçten, transfer için para bulamadıklarını açıkladı.

Önümüzdeki sezon BAL liginde şampiyonluğu hedeflediklerini söyleyen Muğlaspor Kulüp Başkanı İçten, "Parasızlıktan transfer yapamıyoruz. Sezon sonrası hocamız ile tekrar oturup konuştuk. Teknik direktörümüz ile yola devam edeceğiz. Belirlediğimiz futbolcular var. Fakat parasızlık nedeniyle ne hocamız ile masaya oturabildik, ne de futbolcu transferi yapabiliyoruz. Sportif başarı için para şart" dedi.

HERKESTEN KATKI BEKLİYORUZ

Muğlaspor Kulüp Başkanı İçten, belirledikleri ve büyük ölçüde anlaştıkları futbolcular ile 3. lige çıkacak güçte olduklarını söylerken, "Bu süreçte herkesten küçük veya büyük maddi katkı bekliyoruz. Sayın valimiz Muğla'da daha yeni göreve başladı. Kendisini önümüzdeki günlerde ziyaret ederek, kulübümüz ile ilgili bilgileri vereceğiz ve destek isteyeceğiz. Bizim için şu anda en önemli konu en azından 100 bin TL para bulmamız. Aksi takdirde ne hoca, ne de belirlediğimiz futbolcuları kulübümüze kazandırma şansımız yok. Şehrimizin işadamlarından da katkı bekliyoruz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muğlaspor'a 100 Bin TL Lazım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement