Muhittin Ertürk: Hakemin Darp Edilmesini Şiddetle Kınıyorum - Son Dakika
Yerel

Muhittin Ertürk: Hakemin Darp Edilmesini Şiddetle Kınıyorum

Muhittin Ertürk: Hakemin Darp Edilmesini Şiddetle Kınıyorum

2. Amatör Gediz-Emet-Hisarcık Grubu maçlarının 8. haftasında üzücü olaylar yaşandı bir maç tatil edildi.

20.04.2015 11:56

2. Amatör Gediz-Emet- Hisarcık Grubu maçlarının 8. haftasında üzücü olaylar yaşandı bir maç tatil edildi.

Gediz Futbol Sahasında Dayınlarspor ile Gökler Belediyespor arasında oynanan maçın 75. dakikasında hakemin darp edilmesi sonucu hakem maçı tatil etti. Üzücü olaylar sonrası hakem bazı futbolculardan şikayetçi oldu.

Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Yönetim Kurulu üyesi Muhittin Ertürk, "Dayınlarspor ile Gökler Belediyespor arasında oynanan müsabakanın bitiş düdüğü maalesef çalmadı. Sporda olmaması gereken hareketler oldu. Bunun önüne geçmek için hakemlerin, futbolcuların, yöneticilerin ve taraftarların daha bilinçli olması gerekmektedir aksi takdirde önümüzdeki maçlar ve sezonlar tehlikededir" dedi.

Haftanın diğer maçı Emet Futbol Sahasında iki Emet temsilcisi olan Emet Borspor ile Emet Gençlerbirliği arasında yapıldı. Bu karşılaşmada Emet Borspor, Emet Gençlerbirliği'ni 4-2 yendi.

Grubun erteleme sebebi bilinemeyen diğer maçı ise Gediz sahasında Altınkentspor ile Hisarcık Belediyespor arasında yapılacaktı. 22 Nisan 2015 tarihi saat 11.30'a ertelenen bu karşılaşmada, Altınkent Spor, Hisarcık Belediyespor'u konuk edecek.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhittin Ertürk: Hakemin Darp Edilmesini Şiddetle Kınıyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement