Münir Nurettin Selçuk Yksm'de Anıldı - Son Dakika
Yerel

Münir Nurettin Selçuk Yksm'de Anıldı

Münir Nurettin Selçuk Yksm\'de Anıldı

Odunpazarı Belediyesi Gösteri ve Sahne Sanatları Merkezi Türk Müziği Topluluğu, düzenlediği programda büyük bestekar Münir Nurettin Selçuk’u andı.

14.01.2014 12:40

Odunpazarı Belediyesi Gösteri ve Sahne Sanatları Merkezi Türk Müziği Topluluğu, düzenlediği programda büyük bestekar Münir Nurettin Selçuk'u andı.

Odunpazarı Belediyesi Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi 'nde (YKSM) gerçekleşen "Münir Nurettin Selçuk Şarkıları" isimli konsere Eskişehir Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Odunpazarı Belediyesi Meclis Üyesi Orhan Durmuş ve sanatseverler katıldı. Solistler Ergün Elibaş ve Hande Kurman tarafından Münir Nurettin Selçuk şarkılarının başarılı bir şekilde icra edildiği konserde, Eskişehir'li bestekar ve müzikolog Prof. Dr. Zeki Atkoşar da Münir Nurettin Selçuk hakkında anlattığı anekdotlarla geceye farklı bir renk kattı.

Odunpazarı Belediyesi Gösteri ve Sahne Sanatları Merkezi Türk Müziği Topluluğu üyeleri konser sonunda ayakta alkışlayan sanatseverler, sanata ve kültüre verdiği destekten dolayı da Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'ya teşekkür ettiklerini ifade ettiler. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Münir Nurettin Selçuk Yksm'de Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement