Doğu ve Güneydoğu Baroları Dönem Sözcüsü Muş Baro Başkanı Avukat Zahit Söylemez, Uludere'de yaşanan olayların biran önce açığa çıkarılması gerektiğini belirtti.
Söylemez, yaptığı yazılı açıklamada, Şırnak'ın Uludere ilçesinde yaşamını yitirenlerin ailelerini ziyaret ettiklerini ve konunun biran önce açığa çıkarılması gerektiğini bildirdi.
Söylemez, açıklamasında şunlara yer verdi:
"İnsanların en önemli hakkı yaşam hakkıdır. Bu nedenle devletin görevlerinin başında da bu yaşam hakkını korumak gelmektedir. Bu bir asli görevdir. 34 insanın öldürülmesinin hiçbir geçerli nedeni olamaz. Herkesin ortak beklentisi bu konunun açığa çıkarılmasını teminen gecikmeksizin soruşturmanın daha etkin yapılmasıdır."
Muhabir: Sabri Yıldırım/ Yunus Okur/ Sıtkı Yıldız
Yayıncı: Şükran Yücel - MUŞ
Son Dakika › Yerel › Muş Barosu'ndan Uludere Açıklaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.