Muş Özel İdaresi'nin Altyapı Çalışmaları - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Muş Özel İdaresi'nin Altyapı Çalışmaları

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Şeyhmus Yentür, Yarpuzlu ve Tandoğan köylerinde kanalizasyon çalışmalarına başladıklarını söyledi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Şeyhmus Yentür, Yarpuzlu ve Tandoğan köylerinde kanalizasyon çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Çalışmaları inceleyen Yentür, gazetecilere yaptığı açıklamada, 1 milyon 500 bin liralık bir projeyle, iki köyde yaşanan kanalizasyon sorununu çözeceklerini kaydetti.

Proje çerçevesinde köylere 17 kilometre kanalizasyon hattı çekileceğini ve projenin 350 birimden oluştuğunu ifade eden Yentür, şöyle konuştu:

"Bu tür çalışmalar için geç kalınmış. İl merkezine bağlı Yarpuzlu ve Tandoğan köylerinde kanalizasyon yapım çalışmasına başladık. Çalışmalarımız tamamlandıktan sonra bu köylerimiz, atık sulardan ve kötü manzaradan kurtulacak. Artık köylerimiz modern bir görünüme kavuşacak. Köylülerimiz de hizmetin en iyisine layık. Bu çalışmada Valimiz Ali Çınar'ın büyük katkısı var. Çünkü özel bir bütçeyle, bu köylerimizin kanalizasyon sıkıntılarını çözeceğiz."

Köylülerden Ahmet Özkan ise, köylerine ilk kez şebekeli kanalizasyonun yapılmasından büyük sevinç duyduklarını belirterek, yetkililere teşekkür etti.

Muhabir: Sabri Yıldırım/ Şener Toktaş

Yayıncı: Berin Arslan Çetin - MUŞ

Kaynak: AA