Muş'ta Makine Ekipman Kontrolleri Yapılıyor - Son Dakika
Yerel

Muş'ta Makine Ekipman Kontrolleri Yapılıyor

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, geçtiğimiz yıl yüzde 50 hibe ile merkez ve ilçelerde çiftçilere dağıtılan makine ve ekipmanlarını kontrol etti.

28.04.2015 10:50

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, geçtiğimiz yıl yüzde 50 hibe ile merkez ve ilçelerde çiftçilere dağıtılan makine ve ekipmanlarını kontrol etti.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ergün Çolakoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şubesi ekiplerince makine ve ekipman kontrollerinin belirli aralıklarla yürütüldüğünü bildirdi.

Kontrollerin yıl sonuna kadar tamamlanmasının planlandığını belirten Çolakoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"2014 yılında çiftçi ve üreticilerimize KKYDP kapsamında 530 makine ve ekipman dağıtılmıştır. Bu ekipmanların bakım onarım ve kontrolleri, müdürlüğümüz bünyesinde görevli teknik personel tarafından yıl boyunca belirli periyotlarla devam etmiştir. Dağıtılan 530 makine ve ekipmanın şu ana kadar birçoğu kontrolden geçirilmiş olup, geri kalanların ise yıl sonuna kadar kontrollerinin tamamlanması planlanmıştır. Kontroller aşamasında gerek bakım ve onarım, gerekse yanlış kullanmadan kaynaklı arızalar çiftçi ve üreticilerimize uygulamalı olarak anlatılarak sorunların yerinde çözümlenmesi sağlanmıştır."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muş'ta Makine Ekipman Kontrolleri Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement