MUŞ VALİLİĞİ'NDEN NURHAK'TAKİ DEPREMZEDELER İÇİN 'AÇIK KAPI' HİZMETİ - Son Dakika
Yerel

MUŞ VALİLİĞİ'NDEN NURHAK'TAKİ DEPREMZEDELER İÇİN 'AÇIK KAPI' HİZMETİ

MUŞ Valiliği, Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma yol açtığı Nurhak ilçesinde depremzedeler için 'açık kapı' hizmeti başlattı.

01.03.2023 10:44  Güncelleme: 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUŞ Valiliği, Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma yol açtığı Nurhak ilçesinde depremzedeler için 'açık kapı' hizmeti başlattı.

İçişleri Bakanlığı'nca Nurhak ilçesine koordinatör olarak görevlendirilen Muş Valisi İlker Gündüzöz, depremzedelerin ihtiyaçlarının etkin ve hızlı çözülmesi için 'açık kapı' hizmeti başlattı. İlçe meydanına kurulan 'açık kapı' hizmet noktasına gelen depremzedeler, taleplerini elektronik ortamda iletip, işlemlerini gerçekleştiriyor.

Ahmet İnan, Nurhak'ta ikamet ediyorum. Muş Valiliği, ilçemizde 'açık kapı' hizmetinde bulunuyor. Biz de depremzede olarak konteyner talebinde bulunduk. Yardımlarından dolayı devletimize teşekkür ederiz diye konuştu.

Zeynep Özer (84) ise 'açık kapı' hizmet verildiğini duyunca müracaat ettiğini belirterek, İnşallah herkese faydası olur. Kurban olduğum Allah, devletimizi esirgesin, tırnağına taş değdirmesin dedi.

MUŞ VALİLİĞİ\'NDEN NURHAK\'TAKİ DEPREMZEDELER İÇİN \'AÇIK KAPI\' HİZMETİ
Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel MUŞ VALİLİĞİ'NDEN NURHAK'TAKİ DEPREMZEDELER İÇİN 'AÇIK KAPI' HİZMETİ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement