Müsiad 82. Genel İdare Kuruluna Düzce Müsiad Tam Kadro Kaldı - Son Dakika
Yerel

Müsiad 82. Genel İdare Kuruluna Düzce Müsiad Tam Kadro Kaldı

Müsiad 82. Genel İdare Kuruluna Düzce Müsiad Tam Kadro Kaldı

"İkili Bölgesel Ticari İlişkiler, Yatırım Teşvikleri, İhracata Dönük Üretim" konu başlıkları ile 82.Genel İdare Kurulu Toplantısı MÜSİAD Gaziantep Şubesinin ev sahipliğinde Ekonomi Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mustafa Sever'in katılımıyla...

30.09.2013 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"İkili Bölgesel Ticari İlişkiler, Yatırım Teşvikleri, İhracata Dönük Üretim" konu başlıkları ile 82. Genel İdare Kurulu Toplantısı MÜSİAD Gaziantep Şubesinin ev sahipliğinde Ekonomi Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mustafa Sever'in katılımıyla gerçekleştirildiği toplantıya Düzce MÜSİAD yönetimi de katıldı.

Toplantıya MÜSİAD Düzce Şubesinden Başkan İsmail Çakmak, Başkan Yardımcıları Tanju Acar, Atilla Şahin, Mehmet Coşkun, Ahmet Saydam Dış İlişkiler Komisyon Başkanı Zekai Başaran, Teşkilatlanma Komisyon Başkanı İsa Şengüloğlu, Üyelerden Bedri Sütlü ve Şube Müdürü Fatih Güngör katıldı.

MÜSİAD Başkanlar toplantısına Başkan İsmail Çakmak, sektör kurulları toplantısına Tanju Acar teşkilatlanma komisyon başkanları toplantısına İsa Şengüloğlu, dış ilişkiler komisyon başkanları toplantısına Zekai Başaran katıldı.

Sektörel masa toplantılarında ise basım-yayın ambalaj masasında Atilla Şahin ve Bedri Sütlü hizmet sektör masasında Zekai Başaran ve Mehmet Coşkun gıda sektör masasında Tanju Acar ve Ahmet Saydam, dayanıklı tüketim malları ve mobilya sektör masasın da İsa Şengüloğlu ve Mehmet Coşkun toplantılara katıldı.

Toplantıların bitiminde MÜSİAD Gaziantep Şubesinin düzenlemiş olduğu şehir turu yapıldı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müsiad 82. Genel İdare Kuruluna Düzce Müsiad Tam Kadro Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement