Müsiad'da Anlamlı İftar - Son Dakika
Yerel

Müsiad'da Anlamlı İftar

Müsiad\'da Anlamlı İftar

Suriye'de yaşanan savaştan kaçıp Türkiye'ye sığınan mülteciler MÜSİAD Konya Şubesi, KTO ve Dosteli Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği iftar programında buluştu.

30.07.2013 17:51

Suriye'de yaşanan savaştan kaçıp Türkiye'ye sığınan mülteciler MÜSİAD Konya Şubesi, KTO ve Dosteli Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği iftar programında buluştu.

MÜSİAD Konya Şubesi salonunda gerçekleşen iftar programına MÜSİAD Konya Şubesi 5. dönem başkanı Aslan Korkmaz, MÜSİAD Konya Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, KTO Yönetim Kurulu üyeleri ve MÜSİAD Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşek katıldı. İftar yemeğinin ardından Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşma yapan Dost eli Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet İnlidere, "Dost eli derneği olarak sosyal projelere, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında hizmetlerimize Konyalı iş adamlarımızın destekleri devam ettiği müddetçe köprü olmaya devam edeceğiz" dedi. Daha sonra kürsüye gelen MÜSİAD Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşek de, " Bizde 'Ateş düştüğü yeri yakar' diye bir deyim vardır. Sizin için hakikaten içimiz yanıyor, yüreğimiz yanıyor. Sizlerin yaşadığı bütün bu sıkıntılara sizler kadar üzülüyoruz ama biliyoruz ki zalim bir gücün elinden, kendi halkına zulüm eden zalim bir liderin elinden kaçıp buralara hicret ettiniz. Suriye'yi biz her zaman çok önemsedik. Dünya belki sizleri yalnız bıraktı ancak Türkiye sizleri hiçbir zaman bırakmayacaktır. Biz her zaman sizlerin yanınızdayız, Halep'in Gaziantep'ten, Şam'ın Ankara'dan bizim gözümüzde bir farkı yok. Biz oraları kendi ülkemiz, sizi kendi vatandaşımız olarak görüyoruz" şeklinde konuştu.

İftar programı yapılan duanın ardından son buldu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müsiad'da Anlamlı İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement