MÜSİAD'dan 'Engelliler Haftası' Etkinliği - Son Dakika
Yerel

MÜSİAD'dan 'Engelliler Haftası' Etkinliği

MÜSİAD\'dan \'Engelliler Haftası\' Etkinliği

Genç MÜSİAD, Engelliler Haftası etkinlikleri çerçevesinde engelli vatandaşlara yönelik film gösterimi ve bowling turnuvası düzenledi.

15.05.2014 11:39

Genç MÜSİAD Engelliler Haftası kapsamında "Sen De Gel Aşalım" adı altında bir dizi etkinlik düzenledi. Etkinlikler engelli vatandaşlara yönelik kapsamında film gösterimi ve bowling turnuvası yapıldı.

Genç MÜSİAD Başkanı Metin Kürkçüoğlu, düzenlemiş oldukları etkinlikler kapsamında engelli ve engelli yakınlarına moral kapsamında bir nebze de olsa moral vermenin hazzını yaşadıklarını belirterek herkesin bir gün engelli olabileceğini dile getirdi. Kürkçüoğlu, "Engelli yakınlarına Yüce Allah'tan kolaylıklar vermesini temenni ediyorum. Etkinliğimiz için emeği geçen Şanlıurfa Engelliler Dernek Başkanı Bedih Satoğlu ve dernek çalışanlarına, Emek Sineması Sahibi ve Genç MÜSİAD Üyesi Arzu Benzer'e, UrfaCıtyAVM Yönetim Kurulu Başkanı ve MÜSİAD Üyesi İbrahim Toru'ya ve yine katkılarından dolayı yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan etkinlikler sonrası çekilen hatıra fotoğrafı sonrası açıklama yapan Şanlıurfa Engelliler Dernek Başkanı Bedih Satoğlu, Genç MÜSİAD Başkanı Metin Kürkçüoğlu ve beraberindeki Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu arkadaşlarına teşekkür ederek, bu tür desteklerin sürekli olarak sürmesini diledi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel MÜSİAD'dan 'Engelliler Haftası' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement