MÜSİAD'dan Ziyaretler - Son Dakika
Yerel

MÜSİAD'dan Ziyaretler

MÜSİAD\'dan Ziyaretler

MÜSİAD Sivas Şube Başkanı Tahir Kavdır, Vali Yardımcısı Veysel Çiftçi ve Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü İlyas Dökmetaş'ı ziyaret ederek Sivas'ın eğitimi hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

02.03.2012 20:41  Güncelleme: 08:47

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sivas Şube Başkanı Tahir Kavdır, Vali Yardımcısı Veysel Çiftçi ve Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü İlyas Dökmetaş'ı ziyaret ederek Sivas'ın eğitimi hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

İlk olarak Vali Yardımcısı Veysel Çiftçi'yi ziyaret eden MÜSİAD Sivas Şube Başkanı Tahir Kavdır, burada yaptığı konuşmasında, Sivas'ın IQ seviyesinin Türkiye ortalamasının üzerinde olduğunu söyleyerek, eğitim alanında yapılacak her türlü faaliyete destek vereceklerini belirtti. Vali Yardımcısı Veysel Çiftçi ise çocukların eğitimi için çalışma faaliyetlerinde bulunduklarını söyleyerek, konu ile ilgili bir dizi toplantı yaptıklarını ve eğitim kalitesini nasıl artırabileceklerini tartıştıklarını belirtti. Eğitime katkı seçeneklerini Sivas'ta da uygulayacaklarını sile getiren Çiftçi, öğretmenlerin ve öğrencilerinin evlerini ziyaret ederek çocuklar hakkında daha fazla bilgi edindiklerini söyledi.

Daha sonra CÜ Rektörü Prof. Dr. İlyas Dökmetaş'ı ziyaret eden MÜSİAD Sivas Şuba Başkanı Tahir Kavdır, Dökmetaş'a MÜSİAD'ın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Rektör İlyas Dökmetaş ise MÜSİAD üyelerini her zaman her programda destek vereceklerini söyleyerek, tüm etkinliklerde MÜSİAD ile ortak hareket edebileceklerinin altını çizdi.

- SİVAS

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement