Müsteşar Yardımcısı Çukurova Şanlıurfa'da - Son Dakika
Yerel

Müsteşar Yardımcısı Çukurova Şanlıurfa'da

Müsteşar Yardımcısı Çukurova Şanlıurfa\'da

Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Uzman Dr. Zafer Çukurova, Şanlıurfa'da M. Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.

06.03.2014 12:51

Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Uzman Dr. Zafer Çukurova ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Hastane Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. İsmail Kartal ile birlikte Urfa Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğini ziyaret etti. M. Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde incelemelerde bulunan Yardımcısı Uzm. Dr. Çukurova ve Dr. Kartal Urfa genelinde kamu hastanelerinin personel ve cihaz donanımları hakkında Genel Sekreter Dr. Turhan Sulhan'dan bilgi aldı.

Görüşme ile ilgili değerlendirme yapan Genel Sekreter Dr. Turhan Sulhan, "İlimizdeki sağlık hizmetlerinin değerlendirilmesi, ihtiyaçların yerinde görülmesi ve Bakanlığımızın tespitlerini, çalışmalarımızı daha da kolaylaştırmakta ve yapılması gerekenler el birliği ile daha hızlı hayata geçirilebilmektedir. Gerek müsteşar yardımcımız gerekse kurum başkan yardımcımızın ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederim" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Müsteşar Yardımcısı Çukurova Şanlıurfa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement