Mut'ta Öğrencilere Okul Sütü Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Mut'ta Öğrencilere Okul Sütü Dağıtıldı

Mut\'ta Öğrencilere Okul Sütü Dağıtıldı

Milli Eğitim Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü "Okul Sütü Programı" kapsamında Mersin’in Mut ilçesinde okullarda 2013–2014 öğretim yılı 2 yarıyıl süt dağıtımı yapıldı.

10.02.2014 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü "Okul Sütü Programı" kapsamında Mersin'in Mut ilçesinde okullarda 2013–2014 öğretim yılı 2 yarıyıl süt dağıtımı yapıldı.

Şehit Ahmet Ersoy İlköğretim Okul'unda düzenlenen programda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Gergin, şube müdürü Hasan Açıkgöz, okul müdürü Celal Aydın öğrencilere süt dağıttı ve öğrencilere örnek olmak amacıyla süt içtiler.

Harun Gergin, yaptığı açıklamada, ilçe genelinde ana sınıfı ve ilkokul öğrencilerine haftada 3 gün süt dağıtılacağını söyledi. Bu yıl süt dağıtımında herhangi bir sıkıntının yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alındığını ifade eden Gergin, "Çocukların sağlıklı gelişmesi için uygulanan bir çalışma. Bir çocuğun günlük süt ihtiyacı iki bardaktır, biz bir bardağını karşılamış oluyoruz" diye konuştu.

Toplu halde ellerine sütlerini alarak içen öğrenciler, "Sütü çok seviyoruz" diyerek slogan attılar. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mut'ta Öğrencilere Okul Sütü Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement