Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Ertem Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Ertem Açıklaması

AYDIN (AA) – Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Ahmet Kazım Ertem, İnegöl deplasmanında alınan 3 puanın kendileri için altın değerinde olduğunu söyledi.

19.02.2015 13:44

AYDIN (AA) – Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Ahmet Kazım Ertem, İnegöl deplasmanında alınan 3 puanın kendileri için altın değerinde olduğunu söyledi.

Zorlu bir deplasman maçını kazandıklarını belirten Ertem, "Final niteliğinde çok önemli bir 90 dakikada ligde birincilik hedefi ile yola çıkan bir rakibe karşı kazanmak bizi çok mutlu etti. Altın değerinde 3 puan aldık. İnegöl deplasmanında çok iyi bir futbol oynadık. Sahanın ve oyunun kontrolü tamamen bizde idi. O çok ağır hava şartlarına rağmen oyunu iyi kontrol ettik.  Bu zorlu deplasmanda kazanma çabası gösteren ve saha içerisinde görevlerini eksiksiz yapan tüm oyuncularımızı kutluyorum" dedi.

Ertem, hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Sarıyer maçı hazırlıklarına başladıklarını, gördükleri kartlar nedeniyle cezalı duruma düşen Mehmet Ersavaş ile Yasin'in maçta forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Ertem Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement