Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız'dan İnternet Kafe Ziyaretleri - Son Dakika
Son Dakika Logo

Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız'dan İnternet Kafe Ziyaretleri

Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız\'dan İnternet Kafe Ziyaretleri
04.06.2008 18:50

Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız, İnternet Kafe İşletmecileri ile Geçen Ay Düzenlediği Toplantının Ardından Verdiği Sözü Tutarak İşletmeleri Ziyarete Başladı. Kaymakam Yıldız, Altıntaş Mahallesinde Bulunan İki İnternet Kafe İşletmesine Düzenlediği Ziyarette, Kullanıcı ve İşletmecilerle Sohbet Ederek Değerlendirme Yaptı.

Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız, internet kafe işletmecileri ile geçen ay düzenlediği toplantının ardından verdiği sözü tutarak işletmeleri ziyarete başladı. Kaymakam Yıldız, Altıntaş Mahallesinde bulunan iki internet kafe işletmesine düzenlediği ziyarette, kullanıcı ve işletmecilerle sohbet ederek değerlendirme yaptı.

Geçtiğimiz ay Nazilli ve köylerinde bulunan İnternet toplu kullanım sağlayıcıları ile toplantı düzenleyerek kullanım belgelerini dağıtmıştı. Nazilli 5 No'lu Sağlık Ocağında düzenlenen toplantıya 48 İnternet Kafe İşletmecisi ile birlikte Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Abdullah Alkan da katılmış ve işletmelerin sorunları dile getirilmişti. İşletmelerden bazılarını ziyaret eden Kaymakam Caner Yıldız, buralarda kullanıcılarla görüştü. İşletmecilerin de kullanıcıların internet kullanım saatlerine uyum göstermesi, ve kurallara uymasını isteyen kaymakam Yıldız "Çağımızın en önemli iletişim ve bilgi kaynağı olan internetin, kurallarına uygun bir şekilde kullanılması çok önemli. Ziyaret ettiğim işyerlerinde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım. Bu şekilde devam etmesini diliyorum" diyerek ziyaret ettiği işletmelere teşekkür etti.

(AS-İK) 04.06.2008 18:22 TSİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız'dan İnternet Kafe Ziyaretleri - Son Dakika


Advertisement