Nevin Gökçek Taş Evde Oturan Özürlüye Ev Sözü Verdi - Son Dakika
Yerel

Nevin Gökçek Taş Evde Oturan Özürlüye Ev Sözü Verdi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi Akçakocalı Nevin Gökçek, hafta sonunu geçirdiği Akçakoca’da birçok mağdur aileyi ziyaret ederek taş evde oturan ve çatısı yıkık olan özürlü kişiye ev sözü verdi.

20.06.2016 12:03

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in eşi Akçakocalı Nevin Gökçek, hafta sonunu geçirdiği Akçakoca'da birçok mağdur aileyi ziyaret ederek taş evde oturan ve çatısı yıkık olan özürlü kişiye ev sözü verdi.

Ankara Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı'nın Onursal Başkanı olan Nevin Gökçek, sık sık ziyaret ettiği Akçakoca'da bu Ramazan ayında farklı etkinlikler de düzenledi. Fakıllı köyünde yalnız yaşayan İbrahim Poşuk'a yapan Gökçek ve beraberindeki heyet, evi yıkılmak üzere olan Poşuk'a yeni bir ev yapma sözü verdi. Yeni ev yapımı için gerekli çalışmaların bir an evvel başlatılması yönünde talimatlar veren Nevin Gökçek, yıkılmak üzere olan bakımsız evde yalnız yaşayan İbrahim Poşuk'a nakit para desteği de yaptı. Nevin Gökçe, İHA'ya yaptığı açıklamada, "Fakıllı köyünde yıkık dökük özürlü konuşamayan İbrahim Poşuk'u ziyaret ettik, çok mağdur, yıkık bir taş evde oturuyor. Kaymakam beyle konuştuk, 40 metrekare bir ev yapacağız. Zeminini kendileri diğer kısmını bir oda bir mutfak olmak üzere biz üstleniyoruz" diye konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nevin Gökçek Taş Evde Oturan Özürlüye Ev Sözü Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement