Nevşehir'de Okul Kantinleri Denetleniyor - Son Dakika
Yerel

Nevşehir'de Okul Kantinleri Denetleniyor

Nevşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekipleri, okul kantinleri ve okul çevrelerinde bulunan gıda satış ve tüketim yerlerinde hijyen denetimlerine başladı.

18.09.2014 14:18

Nevşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekipleri, okul kantinleri ve okul çevrelerinde bulunan gıda satış ve tüketim yerlerinde hijyen denetimlerine başladı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Vekili Gürol Çetin, yaptığı açıklamada, okul kantinlerine dair özel hijyen kuralları yönetmeliği çerçevesinde müdürlüklerince her dönem bir kez olmak üzere yılda en az iki kez okul kantinleri ve yemekhanelerinde denetimler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Okulların çevresinde bulunan gıda satış ve toplu tüketim yerlerinin denetimlerine de önem verdiklerini kaydeden Çetin, "2014-2015 eğitim-öğretim döneminin başladığı şu günlerde denetimlerimiz devam ediyor. Bir hafta içerisinde tüm okul kantin ve yemekhanelerinin denetlemelerini tamamlayacağız. Dönem içerisinde planlanan diğer denetimlere de devam edeceğiz. Yapılan bu denetimler öğrencilerimizin sağlığının korunmasını amaçlıyor. Bu denetimler çocuklarımız için çok önemli. Hijyen ve sağlık kurallarına dikkat etmeyen işletmelere asla taviz vermeyeceğiz" diye konuştu. - Nevşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nevşehir'de Okul Kantinleri Denetleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement