Nilüfer Belediye Başkanı Bozbey, Okulda Karne Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Nilüfer Belediye Başkanı Bozbey, Okulda Karne Dağıttı

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 2013 2014 eğitim öğretim yılının ilk yarıyılının sona ermesi dolayısıyla Canaydın İlkokulunda düzenlenen törende, öğrencilere karnelerini dağıttı.

24.01.2014 16:30

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 2013-2014 eğitim öğretim yılının ilk yarıyılının sona ermesi dolayısıyla Canaydın İlkokulunda düzenlenen törende, öğrencilere karnelerini dağıttı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, okul bahçesindeki törene katılan Bozbey, yarıyıl tatilinde 3 kitap okuyacak çocuklara hediye sözü verdi.

Çocukların tatili en iyi şekilde geçirmesini dileyerek onlardan sosyal ve kültürel etkinliklerde yer almalarını isteyen Bozbey, "Dünyada artık sadece başarı yeterli olmuyor. Velilerden isteğim; çocuklarına bu tatilde bir enstrüman almalarıdır. Çocuklarımız kültür ve sanatla büyümeli. En az bir enstrüman çalmalı ya da bir sporla uğraşmalı" ifadesini kullandı.

Bir sınıfta tahtaya, "Güzel bir tatil diliyorum, gözlerinizden öpüyorum" yazan Bozbey, Okul Müdürü İsmail Aksoy ile çocuklara karnelerini dağıttı. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nilüfer Belediye Başkanı Bozbey, Okulda Karne Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement