Nizip'te GAÜN Rüzgarı Esti - Son Dakika
Yerel

Nizip'te GAÜN Rüzgarı Esti

Nizip\'te GAÜN Rüzgarı Esti

Gaziantep Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu, Nizip Kapalı Spor Salonunda muhteşem bir konser düzenledi.

05.03.2014 16:11  Güncelleme: 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu tarafından Nizip Kapalı Spor Salonu'nda muhteşem bir konser düzenlendi.

GAÜN Nizip Eğitim Fakültesi tarafından kültürel etkinlikler kapsamında gerçekleştirilen konserde, salonu dolduran binlerce kişi uzun, içli, yanık Barak türkülerine eşlik ederken, zaman zaman da türküler söyleyip, oyun havalarıyla doyasıya eğlendi, halay çekti.

Şef Yaşar Seçkin yönetiminde gerçekleştirilen konserin sonunda Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan tarafından Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Şef Yaşar Seçkin ve gecenin gerçekleşmesinde sponsorluk desteği sağlayan Öğütler Bellona firmasının sahibi Eyüp Öğüt'e günün anısına plaket ve çiçek takdim etti.

Gecenin sonunda konuşan Prof. Dr. Mehmet Özaslan, Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz'i tüm etkinliklerde yanlarında görmekten duyduğu mutluluğu ifade ederek, gecenin gerçekleşmesinde emeği geçenlere ve bu gecede birlikte olan Niziplilere teşekkür etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nizip'te GAÜN Rüzgarı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement