NYSA Festivalin'de Göksel Fırtınası Esti - Son Dakika
Yerel

NYSA Festivalin'de Göksel Fırtınası Esti

NYSA Festivalin\'de Göksel Fırtınası Esti

Sultanhisar Belediyesi tarafından düzenlenen 44. Nysa Kültür ve Sanat Festivali'nde sahne alan Göksel, unutulmaz bir gece yaşattı.

27.05.2013 10:14  Güncelleme: 10:42

Sultanhisar Belediyesi tarafından düzenlenen 44. Uluslararası Nysa Kültür ve Sanat Festivali'nde sahne alan Göksel, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Aydın'ın çilek kenti Sultanhisar, bu yıl 44.sü düzenlenen Nysa Kültür ve Sanat Festivali ile dolu dolu 3 gün geçirdi. Yenilenen 5 Eylül Meydanında gerçekleşen etkinlikler kapsamında yerli ve yabancı halk oyunları ekipleri gösteriler düzenlerken, Pop Star Habibe ve Murat Başaran'da ikinci fünün akşamında Sultanhisarlılarla buluştu.

Etkinliklerin son gününde önce Nysa güzelleri seçildi. Sekiz genç kızın katıldığı güzellik yarışmasında Aydın İl Milli Eğitim müdürü Pervin Töre'de jüri üyeliği yaptı.Jüriden en yüksek oyu alan Ceren Çalışkan birinci, Ecem Güzeltürk ikinci ve Hatice Kılıç üçüncü oldu.

Geceye Aydın Valisi Kerem Al, AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılıç, Sultanhisar Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Sultanhisar Belediye Başkanı Ertegün Ünal, Umurlu Belediye Başkanı Rıza Posacı ve 3 bin civarında sanatsever katıldı. Gecede Ender Balkır sahneye çıkan ilk isim oldu ve Türk Halk Müziği ziyafeti çekti. Gece Göksel konseriyle sona erdi. Belediye Başkanı Ünal sanatçıya çiçek ve plaket verdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel NYSA Festivalin'de Göksel Fırtınası Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement